Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mamaloo, prima retea sociala romaneasca dedicata exclusiv mamicilor

Tags: retea sociala mamici, titul despre mame, sfaturi mamici

E clar, retelele sociale sunt la mare moda, la fel cum erau, mai demult, forumurile online. Dincolo de Facebook, Twitter si LinkedIn, in Romania exita deja o sumedenie de retele sociale. Best Jobs, YouMago, Neogen, Koolro, Tetatet sunt doar cateva dintre cele mai importante, iar acestora li se adauga acum Mamaloo, prima retea sociala din Romania dedicata exclusiv mamelor.
Dezvoltata de Starship Media cu ajutorul Artech Software Development, Mamaloo este parte a platformei „Totul despre mame” ce cuprinde un site de parenting si o emisiune cu acelasi nume difuzata la Prima TV.

Pornind de la conceptul ca mama si copilul formeaza un intreg, profilul utilizatorilor va fi unul dublu, in care mama gestioneaza pagina copilului, marcand momente importante din viata acestuia intr-un timeline.

Reteaua functioneaza si ca un album de familie, cu fotografii, filme si momente importante ale cresterii copilului. De asemenea, mamele pot tine aici si un microjurnal, pot adresa intrebari specialistilor „Totul despre Mame” si pot crea pagini personalizate, putand alege care dintre informatii sunt publice si care sunt private.

"Mamaloo.ro vine ca o completare fireasca a unui produs complex, dedicat mamelor. Emisiunea Totul despre Mame a ajuns deja la al doilea sezon si este un punct de referinta pentru mamicile din Romania. Site-ul Totul despre Mame ofera, de aproape un an, continut zilnic de calitate pentru mame, strangand peste 1500 de articole dedicate parenting-ului si o comunitate de aproape 40.000 de mamici pe Facebook si site. Cu experienta dobandita in tot acest timp si cunoscandu-ne foarte bine publicul, urmatoarea miscare fireasca era crearea unei platforme prin care aceasta comunitate sa interactioneze, sa faca schimb de idei si experienta. Am ales formula unei retele sociale pentru ca ni s-a parut cea mai apropiata de nevoile reale ale target-ului nostru, iar Mamaloo.ro inseamna, in acelasi timp, un spatiu personal si unul de interactiune. Suntem siguri ca aceste trei directii – retea sociala, site, emisiune - reprezinta formula castigatoare pentru a fi lideri de piata pe zona de parenting", explica Dragos Gurarosie (Director executiv Starship Media).

Lansarea retelei Mamaloo a fost promovata prin trimiterea unor invitatii personalizate inedite catre cateva mamici bloggerite.


 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016