Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft este inca amorezat de Yahoo!, chiar si fara Bartz

Tags: microsoft, yahoo!, bartz, steve balmer, contract

In cadrul unei intalniri cu analistii financiari care a avut loc astazi, un membru al audientei i-a intrebat pe sefii de la Microsoft daca schimbarile de la Yahoo! va afecta contractul incheiat cu aceasta companie, scrie Business Insider.
Directorul executiv de la Microsoft, Steve Ballmer, a spus un "NU" hotarat. Avem mai jos declaratia lui:

"Sunt sute de milioane de oameni care folosesc zilnic serviciile Yahoo!....Am discutat cu Tim Morse si parteneriatul nostru va ramane in picioare, indiferent de directia in care vor sa-si indrepte afacerea".

Seful pe online de la Microsoft's (care a lucrat inainte la Yahoo!) a spus ca acest contract este valabil, indiferent de cine este la conducerea companiei. Schimbarea esalonului superior nu atrage si o modificare a modului in care Microsoft colaboreaza cu inginerii, evhipa de vanzari si cea care creeaza platformele de la Yahoo!.
 
 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016