Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Monstru sau justitiar: Detectivul care postează pe Twitter fotografii cu cadavrele victimelor

Tags: justitiar, twitter, detectiv criminalist, fotografii ale victimelor

Un detectiv criminalist din Los Angeles posteaza imagini de la locul crimei pe Twitter, uneori chiar cu cadavrele victimelor, scrie Daily Mail.
Sal LaBarbera lucreaza in bransa de 24 de ani si a capatat „bunul” obicei de a-si infrumuseta contul de Twitter cu fotografii ale victimelor. De unde si semnele de intrebare legate de etica politieneasca, de sanatatea mintala a dependentului de social media. Cazul detectivului a intrat in atentia presei locale dupa ce postat pe reteaua de socializare o fotografie cu un cadavru acoperit de un cearceaf alb patat de sange. Tweet-ul care insotea imaginea spunea: "Ghiciti unde ma aflu, povestea nu are sfarsit". Cum era si normal, oamenii au fost scandalizati de lipsa de empatie a politistului.

LaBarebera este extrem de activ pe Twitter: posteaza de cel putin doua ori pe zi si partajeaza poze cu tot ce vede – mancare sau cadavre. Nu fara succes, pentru ca detectivul are 1.500 de fani.

LaBarbera nu vede nimic anormal in faptul ca a postat fotografia, pretinzand ca mii de
politisti din Statele Unite fac acelasi lucru.
 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016