Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nike isi provoaca fanii la o cursa de degete

Tags: nike, cursa de degete, aplicatie facebook, promovare, nike lunarglide, rusia

Nike a gasit o cale ingenioasa si antrenanta pentru a-si promova noile incaltari destinate alergatului pe piata din Rusia. Compania a creat cu ajutorul agentiei Mindshare un eveniment „sportiv” digital cu totul deosebit.
Este vorba despre o cursa de degete realizata in cadrul unei aplicatii de Facebook. Aplicatia este menita sa evidentieze promisiunea principala a noi colectii de incaltari sport - Lunarglide, aceea ca se poate alerga cat de mult fara a simti oboseala.

Pentru a participa la cursa digitala, utilizatorii trebuie sa acceseze aplicatia de pe Facebook si sa faca miscari simple ale degetelor de la maini care sa imite alergatul. Totul in fata camerei de luat vederi care va masura si distanta parcursa de „alergator”.
 


Nike spera ca aplicatia sa devina virala in Rusia cu atat mai mult cu cat aceasta a fost foarte apreciata pana in prezent, atat pentru creativitate, cat si pentru amuzamentul generat.

Totusi, ideea unei curse digitale de degete nu este chiar noua. In septembrie 2010, o aplicatie asemanatoare a fost lansata pentru dispozitivele mobile Android. In acest caz, utilizatorii nu trebuiau decat sa atinga ecranul cu degetele „alergatoare” pentru a contoriza distanta parcursa si a primi puncte.



Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016