Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi modificari pe Facebook: Paginile de prietenii au parte de un upgrade

Tags: facebook, timeline, prietenie facebook, facebook friendship page

Cand vine vorba despre Facebook, exista o pagina pentru orice ti-ai putea imagina, inclusiv pentru fiecare prietenie virtuala in parte. Paginile de prietenii exista insa pe Facebook inca din octombrie 2010, ele fiind menite sa afiseze fiecare informatie legata de activitatea in retea dintre doi prieteni.
Cum Facebook si-a schimbat total interfata in urma cu cateva luni, introducand varianta Timeline, a considerat ca e cazul ca si aceste pagini de prietenii sa beneficieze de un upgrade similar. Asa se face ca a facut anumite modificari menite sa le aduca mai aproape de versiunea noua, informeaza Mashable.com.
 
In plus, ca bonus, a adaugat o noua pagina pentru utilizatori si cei cu care se afla intr-o relatie, intitulata in mod adorabil: facebook.com/us.

 

Pentru a vedea pagina prieteniei dintre doua persoane, utilizatorii trebuie sa mearga la pagina lor de profil si sa dea click pe butonul existent langa cel de mesaje. Astfel, se va deschide un meniu cu o lista de optiuni, una dintre ele fiind optiunea Friendship.
 
Optiunea permite editarea paginii, precum si stergerea fotografiilor care nu sunt tocmai onorante pentru prietenia in cauza (fotografiile nu vor fi insa sterse cu totul de pe Facebook).
 
Noile modificari vor fi introduse treptat de catre Facebook in urmatoarele zile.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016