Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nou record social media: Contul lui Justin Bieber a avut cele mai multe mentionari pe Twitter

Tags: record social media, cartea recordurilor, twitter, justin bieber, aniversare

Nu este un brand corporatist, ci unul individual. Si totusi – sau tocmai de asta – este un rasfatat al social media. Justin Bieber este printre vedetele cu cei mai multi fani virtuali, fani care s-au gandit ca anul acesta sa-i aniverseze ziua de nastere intr-un mod ceva mai special.
Pe 1 martie Bieber a implinit 18 ani, prilej pentru admiratorii sai sa ii faca un dar inedit: un loc in Cartea Recordurilor. Asa se face ca un cont de pe Twitter, creat special in acest scop, (@Jbworldrecord) a generat 322.224 de mesaje in doar 24 de ore.

Acest rezultat marcheaza practic un nou record mondial pentru cele mai multe mentionari pe Twitter in decurs de 24 de ore, depasind cu mai multa performanta anterioara. In 2009, Best Cancer Everywhere, o campanie de constientizare asupra efectelor cancerului, a reusit sa genereze 209.771 de mentionari.

Intreaga campanie pentru sarbatorirea aniversarii lui Justin Bieber a fost realizata de AgencyNet, aceeasi companie care a conceput si site-ul oficial al cantaretului. La succesul campaniei a contribuit inclusiv mama lui Bieber care a postat mesaje de sustinere.

Rezultatele finale au fost trimise pentru validare catre Guiness World Records, care urmeaza sa certifice reusita si cadoul pentru Justin Bieber: cele mai multe mesaje social media trimise in decurs de 24 ore.

Bieber are pe Twitter nu mai putin de 17.8 milioane de followeri, iar pe Facebook 40.8 milioane de fani.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016