Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua retea de socializare: Touristlink

Tags: retea de socializare, turism, calatorii, touristlink

Cand vine vorba despre recomandari si sfaturi de calatorie, sunt multi cei care apeleaza la familie si prieteni. Dar intr-o era a social media, posibilitatile se extind pentru a lua forma unei retele de socializare dedicata iubitorilor de calatorii.
Touristlink este cea mai noua platforma sociala si locul unde calatorii pot interactiona unii cu altii, pot descoperi noi destinatii si minunatii ale lumii si pot intra in legatura cu expertii in turism.
Reteaua de socializare poate fi accesata atat prin intermediul Facebook, cat si de pe propriul website.  Membrii sai au posibilitatea de a crea liste ale destinatiilor favorite pe care sa le impartaseasca cu prietenii, de a posta fotografii spectaculoase cu locurile pe care le-au vizitat si de a face recomandari in materie. Pe baza aprecierilor utilizatorilor, platforma de socializare realizeaza un top al celor mai frumoase atractii turistice din orice oras.

Iar asta nu e tot. Pentru ca „meniul” sa fie complet, Touristlink le permite utilizatorilor sa acceseze intreaga baza de date cu informatii privind agentiile de turism, ghidurile de turism sau facilitatile de cazare din zona de interes. In plus, prin plasarea unei solicitari in retea, utilizatorii vor primi direct oferte din partea operatorilor de turism, dintre care sa o poate alege pe cea mai buna.
Agentiile de turism sunt ierarhizate si el in functie de preturile si serviciile oferite, dar si in functie de cat de active sunt in retea.
„Principala diferenta dintre Toursitlink si site-urile obisnuite este data de faptul ca noi punem utilizatorii in legatura cu oamenii reali. Ei pot adresa intrebari operatorilor de tursim sau personalului hotelier, pot sa si-i faca prieteni si pot dezvolta o relatie cu acestia”, explica promotorii platformei de socializare.
Touristlink este disponibil deocamdata in varianta beta si are deja 1.500 de membri. Site-ul se va lansa oficial in luna mai a acestui an.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016