Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pauza de Facebook: O zi, doua, o luna, definitiv?

Tags: pauza facebook, timp online, mediul digital, reteaua de socializare

Sa presupunem ca pleci in vacanta in inima muntilor timp de doua saptamani. Si mergi atat de departe incat nici cea mai noua tehnologie nu te poate tine la curent cu stirile din mediul online. Asa ca, vrei sau nu, iei pauza de la tot ce inseamna mediul digital.


Evident, iei pauza si de la Facebook.  Sa nu uitam si de situatiile de "forta majora" cand te lasa balta computerul, cand uiti sa platesti factura sau cine stie ce alte dezastre "nenaturale" si pe care, evident, le puteai controla.

Mai sunt insa si situatiile in care iti spui singur ca ti-a ajuns, ca vrei o pauza de la Facebook. Motivele vor fi intotdeauna diferite. Daca ai de studiat pentru un examen, daca vrei sa petreci mai mult timp in aer liber sau facand diverse alte activitati, cert e ca toti constientizam ca timpul consumat pe aceasta retea de socializare se traduce prin multe ore in care uitam de noi in fata calculatorului.

Studii recente arata ca 61% dintre adultii americani au luat la un moment dat o pauza de la a-si petrece timpul pe Facebook, iar 20% dintre adultii care isi petrec timpul online spun ca au folosit candva Facebook-ul, dar ca au renuntat la cont.

Pare greu de crezut, nu-i asa? Mai ales ca traim intr-o parte a lumii care nu pare sa se sature prea curand de aceasta retea. Multi dintre cei care nu folosesc Facebook sau folosesc reteaua relativ rar spun ca sunt prea ocupati in viata reala pentru a mai avea timp si de Facebook. 10% dintre respondentii unui studiu organizat de Marketing Profs au declarat ca reteaua de socializare nu le starneste niciun interes.

Multi dintre cei care nu isi petrec in prezent timpul pe Facebook spun ca au renuntat fie pentru ca nu gaseau continutul interesant, fie pentru ca se saturasera de dramele prietenilor expuse pe site.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016