Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pe cine nu placem pe Facebook sau Twitter

Tags: facebook, twitter, prieten, fericit, microblogging

Nimeni nu este perfect si online-ul ne ofera nenumarate exemple in acest sens. Facebook si Twitter (si, intr-o masura mai mica, Google Plus) au potentialul de a scoate la iveala ce-i mai bun in noi, dar, mult prea des, aratam si ce-i mai rau. Vreti exemple?
1. Secretosul
Cati dintre voi nu ati dat peste urmatoarea postare: “Dumnezeule, am primit cea mai buna veste din lume! Dar nu pot sa vorbesc despre ea. Sunt atat de FERICIT!”.

De fapt, esti un nesuferit. Nimeni nu te mai place acum. Ai vesti bune, asa ca suntem gelosi, nu vrei sa ne spui despre ce e vorba, asa ca ne simtim nemerituosi. Sper ca biletul al loterie/ promovarea/ testul de sarcina negativ sa merite pretul prieteniei noastre.

2. Cuplul fericit
Cu totii avem prieteni. Cu totii avem prieteni care sunt intr-un cuplu. Iar, mai recent, cu totii avem prieteni cupluri care s-au decis sa poarte toate conversatiile pe Facebook sau Twitter. Voi n-aveti telefoane? Nu va puteti da mesaje? Sau suna la o adica? Desi v-ati despartit acum doua secunde?

Inteleg ca sunteti fericiti, sunt fericita ca sunteti fericiti, dar, pe bune acum, exagerati. Daca va conversati dulceag Twitter e ca si cum ati sta unul la un capat de bar, celalalt la altul, intr-un restaurant aglomerat, si ati tipa sa va auziti. Daca tot zbierati ca va iubiti, va enervati pietenii fara partener, evident, si prietenii care au iubiti, caci ei nu simt nevoia sa-si urle iubirea. Manifestarile publice ale afectiunii trebuie sa fie decente.

3. Crainicul
Va dau o lista cu posibile anunturi ale crainicului:
- m-am trezit
- mi-e foame
- sunt obosit
- m-am udat (doar a plouat cu galeata)
- sunt mahmur
- m-am enervat
- ma duc la somn.
Gata! M-am saturat! Sunt la curent cu conceptul de microblogging, dar ai la dispozitie 140 de caractere sa te manifesti. Crezi ca esti Ashton Kutcher sa spui ca te-ai trezit si publicul sa cada pe spate, multumit si iluminat? 

4. Laudarosul
Daca esti, sa zicem, cizmar sau sudor, si primesti bilete la o premiera interesanta si participi si la petrecerea de dupa, cu totii vrem sa stim cu ce vedeta te-ai intalnit si cum arata in realitate. Daca insa este PR manager si te duci la toate evenimentele mondene posibile, cand vorbesti prea mult despre ce faci enervezi/ stiu, e fain sa te lauzi un pic cu ce faci, dar amintesteti de cizmar: pune poze cu toate ghetele pe care le carpeste? Nu.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016