Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pe Facebook, atentia se plateste

Tags: facebook, hightlight, mesaje, news feed

Aveti uneori senzatia ca nimeni nu va urmareste pe Facebook? S-ar putea sa aveti dreptate. In medie, doar 16% dintre prietenii din retea vad postarile pe care le faceti. Exista insa o solutie pentru cei care isi doresc mai multa atentie. Doar ca una contra cost.
Facebook testeaza o noua optiune care va face mult mai vizibile anumite postari pe wall. Astfel, cu ajutorul instrumentului “Highlight”, utilizatorii vor putea sa aseze in prim plan o fotografie de la ultima petrecere, un mesaj caritabil sau anumite link-uri. Acestea se vor distinge mult mai bine in fluxul de stiri al prietenilor crescand sansele sa fi vizualizate.  

Toate bune si frumoase pana aici. Desi noua optiune este dedicata utilizatorilor simpli si nu brandurilor, aceasta nu este gratuita. Potrivit TechCrunch, cei care vor sa se bucure de mai multa atentie din partea prietenilor online ar putea plati in jur de 2 dolari pentru un “mesaj foarte important”. Utilizatorii pot alege sa isi promoveze o anumita postare, insa nu pot alege si procentul prietenilor de pe Facebook care sa o vada.



Problema e ca mesajele evidentiate dupa bunul plac al utilizatorilor vor afecta relevanta fluxului de informatii al prietenilor lor. Algoritmul dupa care functioneaza in prezent news feed-ul Facebokk este conceput sa afiseze cu prioritate mesajele provenite de la prietenii cei mai apropiati, adica cei care au primit cele mai multe like-uri si comentarii. Noua optiune va schimba insa acest lucru, incurajand mesajele de tip spam.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016