Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiile Facebook se lanseaza in 2012

Tags: facebook, facebook award, premii facebook, campanii social media, branduri

Daca cinematografia are premiile Oscar, iar publicitatea Festivalul Cannes Lions, social media ce ar trebui sa aiba? Premiile Facebook, desigur. Incepand din 2012, reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg va premia anual cele mai bune campanii social media in cadrul Facebook Studio Award.
Evenimentul isi propune sa recompenseze creativitatea brandurilor in materie de promovare social media. Pentru asta, Facebook a lansat un site unde companiile se pot inscrie in concurs.
Canditatii vor trebui sa publice exemple de campanii pe care le-au desfasurat pe reteua de socializare si sa demonstreze modul in care se folosesc de produsele de marketing ale Facebook pentru a-si asigura vizibilitatea si a interactiona cu fanii.
„Marketingul intr-o lume conectata in permanenta necesita campanii care sunt fundamentate pe elementele social media, care stabilesc relatii si conversatii autentice. Am creat Facebook Studio Award pentru a recompensa preocuparea si creativitatea agentiilor si brandurilor in ceea ce priveste promovarea pe reteaua de socializare”, se arata pe site-ul concursului.
Criteriile de selectie au la baza gradul de interactivitate generat de campanie, modul in care se foloseste de produsele de marketing ale Facebook, daca face parte dintr-o campanie integrata si in ce masura faciliteaza interactiunea fanilor.
Afara de recunoasterea pentru activitatea social media, Facebook va oferi si un premiu simbolic. Iata cum arata acesta.

Facebook Awards
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016