Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele social-media nu-si lasa fetele pe Facebook

Tags: social media, facebook, obama, alegeri, campanie, familie

Malia si Sasha, cele doua fiice ale presedintelui american Barack Obama, nu vor avea cont de Facebook inainte de a implini 18 ani. Aceasta este decizia tatalui lor,care nu vrea ca "strainii sa stie tot ce face familia lui". "Nu are sens sa pui la dispozitia publicului o serie de detalii despre viata ta privata", a mai adaugat Obama, citat de Daily Mail.
La alegerea sa ca presedinte, in 2008, Obama s-a bucurat de foarte mult sprijin din partea retelelor de socializare pentru a se autopromova si pentru a-i indemna pe tineri sa il voteze.

Tot cu ajutorul retelelor de socializare, Obama a reusit sa stranga milioane de dolari pentru campania electorala. De aici si porecla "primul presedinte social-media". Unde mai punem ca pagina sa de Facebook, care a adunat 24 de milioane de "Like'-uri, va fi folosita din nou ca instrument de transmitere a unor mesaje, in campania de realegere. Si nici nu este saraca in fotografii de familie. 

 

Malia, fiica mai mare a lui Obama, are 13 ani, suficient pentru a-si face profil pe Facebook, in timp ce mezina Sasha are doar 10 ani.


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016