Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Promovare pe Skype: Advertiserii din Romania vor avea la dispozitie noi formate publicitare

Tags: skype, publicitate skype, thinkdigital, promovare skype, advertiseri romani

In Romania, peste 1 milion de utilizatori il folosesc zilnic pentru a comunica cu prietenii, familia ori pentru a discuta afaceri. In plus, din primavara acestuia an platforma le ofera posibilitatea brand-urilor de a se conecta direct cu consumatorii prin intermediul aplicatiilor de tip video, text sau voce. Din toamna insa posibilitatile se vor extinde.
Skype urmeaza sa extinda oferta de formate publicitare disponibile advertiserilor romani, disponibile si in prezent prin intermediul Thinkdigital, compania care vinde in exclusivitate publicitate pe Skype in Romania.
 
Potrivit unei postari pe blogul lui Dragos Stanca, managing partner Thinkdigital, din aceasta toamna se vor introduce in Romania formatele Click to Call, prin care un advertiser va putea include in banner un numar de telefon ce poate fi apelat direct din reteaua Skype. De asemenea, se va permite targetarea in functie de device si date demografice. O alta noutate va fi includerea de formate publicitate in aplicatiile Skype pentru mobile.
 
Skype s-a `deschis` catre advertiseri doar din aprilie anul acesta. Nu este un site clasic, este un produs online specific, cu formate specifice”, spune Dragos Stanca pe blogul sau.
 
Skype a devenit de-a lungul timpului o metoda populara de comunicare pe Internet, avand in prezent peste 170 de milioane de utilizatori din toata lumea. Audienta sa este preponderent formata din tineri ce activeaza in domenii de afaceri, cu un venit peste mediu si care detin conturi si pe alte retele de socializare, fiind astfel mai predispusi sa urmeze un brand si sa devina fani. In ceea ce priveste timpul petrecut pe Skype, s-a constatat ca utilizatorii din toata lumea folosesc platforma in medie cam 2 ore si 29 de minute in fiecare luna.
 
In Romania, Skype are un milion de vizitatori unici lunar dintre care 540.000 pot vedea ad-uri si genereaza 19,5 milioane de impresii lunar.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016