Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Provocare culturala pe Facebook: Galeriile Artmark isi invita fanii sa-l agate pe Grigorescu

Tags: artmark, alege arta, campanie, artwars, aplicatie facebook

In cadrul campaniei de promovare „Alege Arta”, casa de licitatii Artmark a lansat pe Facebook o aplicatie prin care iubitorii de arta pot simula valorificarea de tablouri in licitatiile specifice, avand sansa de a intra in concurs pentru un tablou de Nicolae Grigorescu sau o gravura de Salvador Dali, absolut autentice.
Se numeste ArtWars si a fost dezvoltata de agentia Infinit Solution pentru a evidentia avantajele investitiei in arta, care, pe langa valoarea estetica incontestabila, reprezinta o alternativa sigura pe termen lung.


Aplicatia este insa si o provocare pentru pasionatii de arta. Sub sloganul „Agata-l pe Grigorescu”,  utilizatorii care se inscriu in concurs pot jongla cu o suma de joc de 10.000 de euro pentru a putea achizitiona virtual opere de arta. Au fost pregatite pentru asta patru runde de licitatii: Licitatia de Martisor: Pictura si Sculptura (21 februarie), Licitatia de Primavara (22 martie), Licitatia de Art Nouveau si Romantism (10 aprilie) si Licitatia “Vechi maestri ai picturii romanesti (sec XVII – XIX)” (17 mai).

Bugetul se reinnoieste cu fiecare noua licitatie, astfel ca participantii pornesc de fiecare data cu cate 10.000 de euro pentru a investi. Cel care obtine cel mai mare randament in oricare dintre cele 4 licitatii este desemnat castigator si este premiat cu un tablou de Nicolae Grigorescu, evaluat la 35.000 euro.

Premiile totale valoreaza 51.000 de euro, iar printre ele se afla si o gravura de Salvador Dali, evaluata la 5.000 de euro.

Alege Arta este un proiect initiat de Artmark, cea mai mare casa de licitatie din tara si promotor al pietei de arta din Romania.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016