Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romanii dau navala pe Facebook: Reteaua are peste 5 milioane de utilizatori din Romania

Tags: facebook romania, utilizatori romani facebook, date utilizatori facebook, facebook romani

Numarul romanilor care utilizeaza Facebook a depasit la inceputul acestui an pragul de 5 milioane de utilizatori, in crestere cu 20% fata de anul trecut, dupa cum arata datele Facebrands.
Practic aproape 24% din populatie si 60% dintre internauti au un cont pe cea mai mare retea de socializare din lume, avand in vedere ca la sfarsitul lui 2011 numarul total de utilizatori de internet din Romania era de 8.578.484.  

Comparativ cu ianuarie 2010 numarul utilizatorilor a crescut de 10 ori, de la 518.140.   

Cei mai multi utilizatori au varste intre 25 si 34 de ani, in proportie de 30,4%, iar 30,2% dintre acestia au varte cuprinse intre 18 si 24 de ani.  



Pe sexe, raportul dintre femei si barbati este aproape egal: 49,73%-50,27%, iar in ceea ce priveste starea civila, reteaua de socializare este folosita cel mai mult de cei singuri (35,16%).


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016