Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-au intalnit zece minute cand erau copii, apoi, peste ani, s-au casatorit online

Tags: casatorie online, skype, statele unite, oameni

Desi este o poveste ceva mai neobisnuita, tot de dragoste este: doi tineri de origine indiana s-au indragostit si casatorit pe Internet, via Skype si s-au sarutat pentru prima data la 100 de zile dupa nunta, scrie Daily Mail.
Sayed Islam locuieste in Southhampton, Anglia, iar sotia lui, Monira Chowdhury, in Pennsylvania, Statele Unite. Amandoi au 28 de ani si s-au intalnit pentru prima data pe vremea cand erau copii. Peste ani s-au revazut pe Skype si s-au indragostit imediat.
 
Casatoria via Skype a avut loc in septembrie, amandoi respectand cutuma si purtand costume traditionale. La trei luni de la eveniment, Monira a venit in Anglia sa-si imbratiseze sotul, student la Managementul Afacerilor la Universitatea Solent din Southampton. 
 
"Pot spune ca nunta noastra a fost neobisnuita, dar distanta nu conteaza atat de mult in zilele noastre. Oamenii isi pot impartasi viata cu ajutorul tehnologiei, noi am vorbit prin Skype tot timpul. Trei lucruri sunt importante: increderea, onestitatea si credinta si noi le avem pe toate trei, deci sigur vom fi un cuplu foarte fericit", spune Sayed Islam.
 
"Este exact asa cum am sperat, sotul meu este un om foarte bun si ne intelegem de minune, suntem dedicati unul celuilalt", completeaza si mireasa. 
 
Cei doi spera ca anul viitor sa poata organiza o petrecere in Bangladesh, locul unde s-a nascut Sayed. Intre timp, vor face turul Marii Britanii, caci, in aprilie, proaspata sotie se va reintoarce in Statele Unite. Urmeaza sa se decida unde se vor stabili in cele din urma.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016