Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarbatorile vedetelor vazute pe retelele de socializare

Tags: vedete, twitter, rihanna, mariah carey, charlie sheen

Pentru a fi o adevarata vedeta, trebuie sa atragi tot timpul atentia, sa fii in legatura cu fanii fani, sa le susciti interesul. Toate acestea nu au fost niciodata mai simple ca in era social media, cand nu ne mai desparte decat timpul necesar postarii unei poze pe Facebook sau pe Twitter. Asa se face ca avem acum marturii ale locurilor exotice sau ale fanteziilor festiviste ale unor persoane indragite de milioane de oameni.
Mariah Carey, mandra nevoie mare de noua silueta, incearca sa molipseasca pe toata lumea cu bucuria cu care intampina zapada. "Inca una cu Snoopy", a scris cantareata pe Twitter, "inca nu pot sa cred ca am facut sa ninga in L.A. :)".



Charlie Sheen si fosta sotie, Denise Richards, au facut pace de sarbatori, de dragul copiilor. "Ce poate fi mai bun decat o vacanta cu o familie moderna!?!", a scris Charlie pe Twitter. "Iubesc sa-mi petrec vacanta de iarna cu @denise_richards si cu copiii mei!'.


Heidi Klum pozeaza in Craciunita si isi impartaseste entuziasmul pe Twitter. Pe 21 decembrie a scris urmatoarele:"Doamna Claus (Craciun) merge la munca!".


Matthew McConaughey si-a cerut, in sfarsit, partenera de sotie. "Tocmai i-am cerut Camilei sa se casatoreasca cu mine, Craciun fericit!", a scris actorul pe 25 decembrie. Au impeuna doi copii.


Rihanna nu si-a dezmintit imaginea sexi si, pe 28 decembrie, a postat poza urmatoare, insotita de un singur cuvant: "#BARBADOS".

 
Paris Hilton nu se putea poza decat cu pretiosul ei catel, Tinkerbell? "Decolam spre Aspen cu Tinkerbell & familia. Tink se teme de avion".



 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016