Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarcina lui Beyonce atrage un numar record de mesaje pe Twitter

Tags: sarcina, beyonce, beyonce insarcinata, jay-z, twitter, japonia

Utilizatorii Twitter au inrosit reteaua, trimitand un numar record de mesaje pe secunda, imediat dupa ce diva pop a anuntat ca este insarcinata in timpul Premiilor MTV: 8.868 de mesaje pe secunda, conform unei declaratii date de reprezentantii companiei, scrie news.ninemsn.com.
Acesta va fi primul copil al cuplului Beyonce - Jay-Z.
Recordul anterior a fost de 7.196 de mesaje odata cu fluierul final cand Japonia a batut Statele Unite in Finala Cupei Mondiale la fotbal din luna iulie.
 
Un alt meci de fotbal este pe locul urmator in ceea ce priveste cel mai mare numar de mesaje pe secunda: meciul in care Brazilia a pierdut socant in fata Paraguayului in cadrul Cupei Americii Latine. La finalul meciului, utilizatorii de Twitter au trimis 7.166 de mesaje pe secunda. 
 
Pe data de 1 ianuarie 2011, odata cu sosirea anului nou in Tokyo, au fost trimise 6.939 de mesaje si peste 5.000 de mesaje pe secunda pentru a raspandi vestea mortii fostului lider Al Qaeda, Osama bin Laden.
 
Alte varfuri inregistrate de activitatea pe Twitter sunt reprezentate de cutremurul de pe 11 martie din Japonia (5.530 de mesaje pe secunda) si nunta princiara britanica din luna aprilie (3.966 de mesaje pe secunda).
 
Twitter, retea care a luat nastere in anul 2006, a declarata ca utilizatorii sau trimit acum cate 200 de milioane de mesaje pe zi, fata de anul trecut, cand cifra ajungea la doar 65 de milioane.

 
Autor: Petru Scraba


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016