Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele femeii cu cele mai multe conexiuni pe LinkedIn

Tags: marketing, social media marketing, linkedin, zapar

Stacy Zapar este femeia care are cel mai mare numar de conexiuni pe LinkedIn (36.000+). Ea crede ca secretul consta in pasiunea de a da bienle mai departe si de a ajuta oamenii sa-si creasca retelele.
Zapar si-a inceput cariera ca recrutor tehnic pentru clientii din top 500 Fortune.
 
Dupa ce a lucrat direct cu marile companii, a devenit un recrutor open-networking.
 
S-a alaturat devreme retelei LinkedIn, in 2004, a fost extrem de activa si a raspuns pozitiv tuturor invitatiilor care au inceput sa curga in directia ei. Asa ca a adevenit „cea mai conectata” inca din 2008. in timp, reteaua ei a capatat o si mai mare amploare.
 
„Este o retea vie unde oamenii sharuiesc, invata, gasesc joburi, angajeaza, isi cresc afacerile etc.”, spune ea.
 
Administrarea unei astfel de afaceri necesita timp. „Petrec zilnic o ora raspunzand la mesaje, dar merita”, declara Zapar. „Totul are legatura cu relationarea si cresterea relatiilor, atta profesional, cat si personal. Investesc in reteaua si contactele mele si, in schimb, si ele ma ajuta”.
 
Zapar isi continua munca de recrutare folosindu-se de LinkedIn, si-a creat si propriul bog si are propria companie, Tenfold Social, unde angajeaza alti recrutatori sa foloseasca social media si tehnologia pentru ca eforturile lor sa fie de succes.
 
„Moneda de schimb a networking-ului este generozitatea”, conchide Zapar. „Pentru a beneficia de pe urma LinkedIn, trebuie sa oferi mai intai ceva. Ajuta-i pe ceilalti. Binele se va intoarce la tine. Eu sunt dovada vie a acestui fapt. Si brandul personal a avut de castigat in urma experientei”.
 
Voi ce credeti despre LinkedIn?
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016