Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Site-ul cu poze care atrage 1 miliard de vizualizari de pagina pe luna

Tags: pinterest, vizualizari, poze, fotografie inspirationala

Pinterest este un panou de afisaj virtual: utilizatorii pot tag-ui pozele care-i inspira si le pot salva pentru a le revedea ulterior. Se creeaza colaje care pot fi partajate in randul comunitatii.
Chiar daca mai are pana sa ajunga in liga mare, acest startup a fost denumit "ultima senzatie" a verii de catre investitorii din Silicon Valley.

Andreessen Horowitz a semnat un cec de 27 de milioane de dolari pe care l-a inmanat fondatorilor Pinterest in luna octombrie. Se spune ca nu s-au mai vazut asemenea cifre de la debutul Facebook. Si asta pe buna dreptate, caci numarul de vizualizari pe pagina a crescut cu 50% in ultimele saptamani si depaseste acum un miliard pe luna.

De indata ce dam clic si intram pe site, vedem de ce da dependenta. Pozele de pe pagina principala constituie o colectie unica de instantanee despre moda, design si fotografie inspirationala. Iar pozele care se bucura de cea mai mare apreciere se dovedesc a fi haioase sau impresionante.

Iata mai jos cateva exemple.
 
They tag family and engagement photos

And funny photos

There are recipes and cool food designs for chefs

There are cute kid photos on Pinterest

People use Pinterest for beauty and styling tips


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016