Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Social media in 2013. Ce traseu vor urma clipurile video?

Tags: video 2013, clipuri, strategii de marketing, videoclipuri, youtube, google

Statisticile aduc vesti imbucuratoare si demonstreaza ca din ce in ce mai multi retaileri par sa treaca la mijloace de promovare care folosesc clipurile video in diferite strategii de marketing.
Potrivit Marketing Profs, s-ar parea ca gigantul New York Times deja pregateste o sectiune dedicata acestui mod de prezentare a informatiilor, iar o abordare noua, venita din partea unei publicatii atat de mari, ar putea duce la o schimbare semnificativa in tot ce inseamna presa din online asa cum o stim astazi.

Adevarul este ca deja cumparatorii din online, utilizatorii, potentialii clienti si aproape mai toti oamenii care isi petrec online o parte din timp adora clipurile video.

Daca la inceput acestea erau in online simple elemente care inlocuiau reclamele statice, acum sunt considerate, si pe buna dreptate, instrumente valoroase de marketing, cu rezultate eficiente cand vine vorba de SEO si social media.

Asa ca, in 2013, clipurile video au toate sansele sa devina si mai populare. Pornind de la ideea ca oamenilor le place sa colectioneze lucruri, se asteapta ca Pinterest sa faca urmatorul pas si sa permita utilizatorilor sa colectioneze si videoclipuri.

Daca vorbim de SEO, un filmulet ne poate ajuta sa sarim considerabil peste alte cateva site-uri in rezultatele afisate de motoarele de cautare. Se stie deja ca Google nu se fereste sa-si "manifeste" preferinta pentru clipuri.

In paralel, Google si Youtube isi modifica frecvent algoritmii care calculeaza preferintele utilizatorului. Din octombrie anul trecut, unul dintre acesti algoritmi tine cont de durata de vizionare a unui clip, calculand astfel interesul acordat de utilizator unui anumit tip de clipuri.

In plus, se estimeaza ca din ce in ce mai multe clipuri vor fi introduse si in newslettere si in alte campanii de marketing ca urmare a faptului ca acestea reusesc cel mai usor sa capteze atentia utilizatorului.

Castiga teren clipurile video in 2013? Cu siguranta!
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016