Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Social media: O afacere de 16,9 miliarde de dolari in 2012

Tags: gartner, publicitate, venituri globale, social media, retele de socializare, estimari, venituri

Veniturile globale din social media vor creste cu 43,1 procente in 2012, ajungand la 16,9 miliarde de dolari, anunta Gartner.
Cea mai mare parte a cresterii va veni din publicitate – circa 8,8 miliarde de dolari. Urmeaza veniturile realizate din jocurile din social media – 6,2 miliarde de dolari. Gartner prezice de asemenea o "crestere moderata" a acestui segment in urmatorii ani.
 
Aceste date sunt foarte apropiate de previziunile eMarketer, care a estimat venituri de 7,7 miliarde de dolari din publicitatea in social media pentru anul 2012.



"Social media s-a maturizat si peste 1 miliard de persoane vor folosi retelele de socializare anul acesta," a precizat Gartner.

Marketerii aloca un procent mai mare din bugetul dedicat publicitatii retelelor de socializare. iar vanzarea produselor virtuale va ramane sursa principala de venit, a adaugat Gartner.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016