Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

So.cl: noua retea de socializare lansata de Microsoft

Tags: so.cl, microsoft, retele de socializare, share, utilizatori, distribuire

Microsoft a lansat o noua retea de socializare, denumita So.cl. Compania sustine ca noua sa platforma nu incearca sa rivalizeze cu Facebook, fiind destinata in special studentilor care doresc sa impartaseasca informatii cu colegii lor.
"Proiectul So.cl al FUSE Labs accepta acum toti utilizatorii interesati sa se alature site-ului", a declarat un reprezentant Microsoft. "So.cl este un proiect experimental concentrat asupra viitorului experientelor sociale si asupra invatarii, in special in randul tinerilor".
 
Utilizatorii se pot loga in So.cl folosind contul de Facebook sau de Windows Live, iar apoi au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de domenii de interes.
 
Asemenea butoanelor de Share sau Like de pe Facebook, So.cl dispune de o functie denumita "Share on So.cl" care permite utilizatorilor sa distribuie link-uri catre site-uri pe care acestia le considera interesante, acestea fiind vizibile celorlalti utilizatori ai retelei. Microsoft a introdus de asemenea o noua functie denumita "riff", descrisa ca fiind o noua metoda de interactionare si imbunatatire a continutului.
 
O alta functie inedita este cea de crearea a unor "video parties" (petreceri video), prin care utilizatorii pot cauta si asambla mai multe clipuri video pe care sa le distribuie ulterior.
 
Noua retea se aseamana cu Pinterest, prin faptul ca utilizatorii pot crea panouri. Microsoft a tinut sa precizeze faptul ca So.cl nu isi doreste sa concureze cu motoarele de cautare sau celalalte retele de socializare, fiind doar o metoda simpla prin care studentii pot distribui materiale in scopuri academice.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016