Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: Utilizatorii Twitter devin din ce in ce mai apatici

Tags: studiu, twitter, tweet, audienta

Conform unui studiu de piata AYTM, 42% dintre utilizatorii Twitter arareori trimit tweet-uri de pe conturile lor. Sudiul a sondat 200 de detinatori de conturi carora le-a adresat intrebarea “Cat de des trimiti mesaje de pe Twitter?”, relateaza socialmediatoday.com.
Rezultatul sondajului este surprinzator avand in vedere ca, in iunie 2011, se estimau 200 de milioane de tweet-uri generate zilnic. 
 
Studiul si-a alocat un focus grup de 200 de persoane care au raspuns la cateva intrebari legate de comportamentul lor zilnic vizavi de Twitter. Dintre utilizatori,  43% si-au facut cont in ultimii 2 ani. Un procent surprinzator de 31,5% dintre acestia se logheaza arareori pentru a citi postarile celor pe care-i urmaresc. Iar 75% dintre ei urmaresc sub 100 de conturi. 

Devin oare fanii Twitter apatici? Se poate stabili o corelatie intre durata utilizarii retelei si intensitatea activitatii? Vorbim doar de o audienta minuscula care creeaza majoritatea tweet-urilor? Este inca nevie de mai multe studii pentru a scana comportamentul utilizatorului de Twitter.

Pentru a vedea intrebarile si rezultatele studiului dati clic AICI. Dumneavoastra cum ati raspunde? Credeti ca oamenii prefera sa nu se implice activ pe Twitter si sa citeasca ce au altii de spus?

Twitter Study

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016