Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tehnologia este marca de tutun a secolului

Tags: tehnologia, tutun, e-mail, facebook, google+

Am trecut cu totii prin asta: stam la masa in oras cu prietenii si murim de nerabdare sa ne verificam e-mail-ul, contul de Facebook, Twitter, Instagram, Google+ sau orice alt tip de doza de serotonina preferati. Ati folosit vreodata scuza cu pudratul nasului doar pentru a va scoate telefonul inteligent si a va citi comentariile?
Un nou studiu britanic dat publicitatii saptamana aceasta si citat de TechCrunch sustine ceea ce am intuit dintotdeauna, si anume ca utilizarea Internetului este un nou tip de dependenta. Din cei 1.000 de oameni intervievati dupa ce li s-a taiat accesul la Internet timp de 24 de ore, 53% au raportat ca se simt "frustrati" din cauza lipsei de conexiune online si 40% s-au simtit singuri dupa ce nu au putut sa vorbeasca cu nimeni pe Internet. Participantii au descris cura de detoxifiere digitala ca fiind asemanatoare renuntarii la baut sau pierderii unui brat.
 
Acest sondaj britanic vine dupa studiul din aprilie al Universitatii din Maryland care a ajuns la concluzii similare.
 
Momentan, cautarea pe Google a informatiilor despre un film al carui nume nu ti-l amintesti este inca un gest mai favorabil sanatatii decat fumatul unei tigari, cel putin la nivel fizic. Momentan.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016