Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timeline va deveni noua interfata Facebook, fie ca vrem sau nu

Tags: facebook, timeline, interfata noua,

A venit timpul sa ne luam adio de la clasica si binecunoscuta interfata Facebook, cu care ne-am obisnuit de ani de zile. In urmatoarele saptamani, toti utilizatorii popularei retele de socializare vor adera, fie ca doresc sau nu, la noul look - Timeline.
Conform unei postari pe blogul Facebook, toti utilizatorii care nu si-au activat inca noua interfata vor avea sapte zile in care vor putea previzualiza si ascunde sau sterge continutul pe care nu doresc sa il distribuie.
 
Noua interfata a fost deja adoptata de unii utilizatori, insa acum se pare ca alegerea nu le va mai apartine acestora. Bineinteles, aceasta schimbare nu este agreata de toti utilizatorii, multi avand impresia ca Timeline le incarca in mod nedorit profilurile sau le invadeaza viata personala.
 
Pentru cei care sunt oarecum confuzi cu privire la noul look, iata cum descrie Facebook noua sa interfata: “Timeline va ofera o metoda simpla de a redescoperi ce ati distribuit anterior si de a va aduna laolalta cele mai importante momente din viata. Va permite de asemenea sa va impartasiti experientele noi, cum ar fi muzica pe care o ascultati sau numarul de kilometri parcursi.”
 
In cazul in care nu te numeri printre cei care si-au activat deja Timeline, fie din curiozitate, fie din plictiseala, e bine sa stii ca odata ce in partea de sus a paginii va aparea butonul de “activare”, mai ai doar sapte zile de ragaz. O saptamana in care sa ascunzi poate toate postarile stanjenitoare sau incriminatoare de existenta carora ai si uitat.
 
Desi Facebook nu mai ofera posibilitatea utilizatorilor sa opteze pentru o interfata sau alta, pana la urma putem decide ce anume distribuim si ce poze postam, astfel incat sa nu regretam mai tarziu alegerile facute.
 
Parerile cu privire la noua interfata Facebook sunt impartite, asa ca asteptam cu nerabdare si opiniile voastre.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Victor 05-Feb-2012 16:52:35
Oups e 5 febr, si nu a devenit inca nimic obligatoriu. Dar asa sunt cei de la Facebook, mai iresponsabili de fel.

E evident ca mai devreme sau mai tz timeline va fi impinsa pe gatu tuturor userilor.

Singura solutie e sa o "customizezi" corect ca nu ai surprize neplacute: http://www.vectorash.ro/facebook-timeline-guide/

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016