Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 tweet-uri ale saptamanii

Tags: twitter, barack obama, joe biden, gabrielle giffords, randi zuckerberg, facebook

Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata din cauza ridicarii plafonului datoriei Statelor Unite, a faptului ca Obama a mai imbatranit putin si lumea pare sa fi cazut intr-o noua criza economica. Twitter se mandreste cu faptul ca este primul mediu care reflecta imediat starea de fapt. Care au fost deci mesajele de pe acesta retea de socializare care au avut cele mai multe accesari si partajari?
1. Randi Zuckerberg, sora lui Mark Zuckerberg si seful echipei de marketing de la Facebook, pleaca din companie pentru a pune bazele uneia similare, RtoZ Media. Zuckerberg insasi a confirmat stirea pe Twitter, miercuri. (Sunt coplesita de emotii cand imi anunt plecarea de astazi de la Facebook, pentru a-mi lansa propria initiativa. Mai multe informatii in curand …http://t.co/m3XpphA)

2. 
Gabrielle Giffords s-a intors pe 1 august la Congres pentru a vota in privinta ridicarii plafonului datoriri Americii. Pe 2 august, Giffords a publicat pe Twiiter o poza in care apare votand si inconjurata de colegii care o aplauda la scena deschisa (vezi foto). (Gabrielle s-a intors cu mandrie la Washington pentru a vota intr-o chestiune importanta. Mesajele voastre o inspira. Nu incetati sa i le trimiteti. http://yfrog.com/h4jizntj)

3. Barack Obama si-a sarbatorit joi cea de-a 50-a aniversare. Vicepresedintele Joe Biden a intrat pe Twitter pentru a-i transmite Presedintelui cele mai bune urari.
(La multi ani, domnule Presedinte; in cinstea celor 50 de primaveri – vicepresedintele)
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016