Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top branduri pe Google+: Ghici cine e pe primul loc?

Tags: google plus, branduri google+, top branduri, retea google, h&m

Sa nu spuneti automat Google! Daca acesta este numele care va vine instantaneu pe buze, avand in vedere ca este vorba chiar despre reteaua sa de socializare, sunteti cum nu se poate mai departe de adevar. Si nu, nu e nici Coca-Cola si nici macar Starbucks.
Surprinzator, Google, care era odata numarul unu pe propria-i retea, ocupa astazi un loc cu ghinion: 13. Motorul de cautare este privit de sus de branduri precum Samsung, Pepsi, Intel sau Ford.   

Insa probabil acest lucru conteaza mai putin din moment ce platformei Google+ ii merge bine, ascensiunea sa fiind evidenta atat in ceea ce priveste numarul de utilizatori, cat si a paginilor de branduri. De exemplu, daca in urma cu doua luni niciunul dintre branduri nu avea peste 100.000 cercuri Google+, acum exista 13 care au. De altfel, numarul de cercuri al tuturor brandurilor a crescut de la mai putin de 500.000 la 3,5 milioane.    

Dar sa revenim. Cine e pe primul loc in topul Google+? Este un retailer de moda suedez. De fapt, este al treilea retailer de imbracaminte la nivel modial. H&M va suna cunoscut? Probabil ca da, mai ales ca anul trecut a deschis cateva magazine si in Romania.

Brandul a resusit sa adune intr-un timp relativ scurt aproximativ 500.000 de fani. Acest lucru se datoreaza in mare parte si activitatii intense. H&M este brandul cu cele mai multe postari, 318 la numar.

Comparativ cu numarul de fani pe care marile brandurile reusesc sa-i adune pe Facebook, 500.000 pare o nimica toata, insa, daca luam in considerare faptul ca Google+ si-a deschis bratele pentru branduri in urma cu doar 3 luni de zile, cifra nu mai e deloc mica.   

Iata cum arata top 10 branduri cu cei mai multi fani pe Google+, conform unei analize a Simply Measured:

1. H&M: 456.365 fani
















2. Samsung (SUA): 370.611 fani
3. Pepsi: 347.035 fani
4. Starbucks: 333.548 fani
5. Burberry: 332.435 fani
6. Coca-Cola: 326.096 fani
7. Sony: 257.057 fani
8. Intel: 256.752 fani
9. eBay: 245.811 fani
10. Ford: 182.284 fani
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016