Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu spui vreodata M-am plictisit?

Tags: dezvoltare, organizare, proiecte, idei, organizarea timpului

Am vazut recent cea mai noua editie a emisiunii Faut pas rever, de data aceasta despre Patagonia, cascadele din zona Iguazu si despre ce inseamna tangoul pentru cei din Buenos Aires. A fost, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase emisiuni de tip documentar pe care le-am vazut vreodata.


M-au impresionat atat de multe peisajele din Patagonia si povestea celor cativa locuitori din regiunea Salar de Uyuni incat a doua zi voiam sa aflu informatii inzecite despre tot ce vazusem cu o seara in urma.

Acestui entuziasm i s-a adaugat si o fraza descoperita la intamplare: "Nu avem voie sa spunem ca ne-am plictisit. Cunoastem o particica atat de mica din lume".

Asa ca mi-au placut si mai mult ideile urmatoare pe care vi le propun si voua doar ca sa nu mai avem acel sentiment ca am uitat sa descoperim ce e nou si sa fim conectati si cu lucruri un pic mai departe de zona cu care ne-am obisnuit deja:


1. Invata ceva nou in fiecare zi. Incepe un curs online sau inscrie-te la acele cursuri de limbi straine pe care le-ai tot amanat.

2. Urmareste un video educational, un tutorial, un documentar sau un film dintr-o lista pentru care nu-ti mai faci timp. Profita de minutele cu care nu stii ce sa faci.

3. Citeste o carte, indiferent daca este online sau tiparita.

4. Fa o pauza de 30 de minute si lucreaza la ceva care inseamna mult pentru tine. Implica-te intr-un proiect personal sau incepe acum acel lucru pe care voiai sa-l faci de foarte multa vreme.

5. Cauta un nou proiect handmade pe site-uri care ofera astfel de sfaturi si idei precum DoItYourself.com.

6. Fa o harta grafica a unor idei pe care le-ai avut in ultima vreme legate de anumie proiecte si incearca sa le dezvolti.

7. Petrece timp sau vorbeste cu cei care te fac sa zambesti. Cine sunt ei care te sprijina si te fac fericit? Ofera-le cateva minute din timpul tau.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016