Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter a numit prima femei in Consiliul Director

Tags: social media, twitter, marjorie scardino

Reteaua de socializare i-a urat bune venit lui Marjorie Scardino care, cu aceasta ocazie, a scris si primul mesaj al sau pe Twitter: "There couldn’t be a more exciting time in Twitter’s history to join!", relateaza The Guardian. In traducere libera, nu exista un moment mai bun decat acesta pentru a deveni membru al echipei Twitter.
Twitter a tot fost criticat pentru faptul ca are un consiliu director format numai din barbati. 
 
Marjorie Scardino are 66 de ani, este americanca la origine, dar si-a primit cetatenia britanica in ianuarie 2002. Tot Scardino a devenit in 1997 si prima femeie CEO al unei companii din indicele FTSE 100, cand a fost numita in conducerea celui mai mare editor de carti din lume, compania Pearson din Marea Britanie. A fost director executiv al grupului Pearson (pe care l-a condus vreme de 16 ani) care detine, printre altele, editura Penguin si o parte din actiunile publicatiei The Economist. 
 
Scardino isi va prelua imediat atributiile, devenind si membra a comitetului de audit din cadrul Twitter.
 
Twitter a debutat pe 7 noiembrie la bursa de la New York, cu o cotatie a titlurilor de 45,1 dolari pe unitate, cu 73% peste pretul ofertei publice, de 26 de dolari pe unitate.
Peste 100 de milioane de utilizatori zilnici au postat un total de 300 de miliarde de tweet-uri de la infiintarea companiei, in 2006.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016