Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter cu facelift: Reteua si-a modificat logo-ul

Tags: twitter, logo nou, logo twitter 2012, pasare twitter, larry the bird

Celebra pasare albastra ce reprezinta sigla retelei de microblogging Twitter tocmai a trecut printr-un proces de cosmetizare. Intr-un videoclip postat pe YouTube, compania a dezvaluit noul design si modul sau de concepere.
Este pentru a patra oara cand logo-ul Twitter are parte de un facelift, de data asta mizandu-se pe o imagine chiar mai stilizata. S-a renuntat astfel la penele de pe capul pasarii, care ii dadeau un aer jucaus, si s-a ales varianta simpla. De asemenea, noul logo are aripi mult mai bine definite si a fost inclinat in sus.


Schimbarea cea mai evidenta vine insa din culoarea aleasa. Nu s-a mai mers pe varianta de albastru spalacit, optandu-se in schimb pentru o nuanta mai inchisa.

Ba mai mult, pasarea Twitter are si un nume. Creatorii sai au botezat-o Larry The Bird, dupa numele basketbalistului american, Larry Bird.



„Noua noastra pasare s-a nascut din dragostea pentru ornitologie, designul fiind unul al contrastului creativ care a mizat pe geometria simpla. Pasarea este conceputa practic prin suprapunerea a trei cercuri – la fel cum reteaua, interesele si ideile noastre se conecteaza si se intersecteaza cu cele ale prietenilor nostri. Oricum ar fi insa, o pasare in zbor este cea mai expresiva reprezentare a libertatii, sperantei si posibilitatilor nelimitate”, spun reprezentantii Twitter.     
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016