Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter lanseaza Web Analytics

Tags: twitter web analytics, microblogging, masurare activitate twitter

Concurenta inseamna dezvoltare. Sau mai multe optiuni, am putea spune. In incercarea de a nu ramane in urma cu noile cerinte, Twitter a creat un instrument de masurare si urmarire a activitatii pe platforma de microblogging.
Twitter Web Analytics se adreseaza utilizatorilor care detin un website si care vor afla cu exactitate cat trafic le aduce aduce site-ul de socializare. Practic, noua optiune le va pune la dispozitie mai multe date despre eficienta utilizarii Twitter. Astfel, ei vor afla despre: cat din continutul pe care il publica este partajat in cadrul retelei, de cat trafic beneficiaza si cat de mult este utilizat butonul "tweet".
Twitter Web Analytics va fi disponibil in mod gratuit. Incepand din aceasta saptamana, el va putea fi utilizat doar de un grup restrans de parteneri, urmand ca in scurt timp sa fie disponibil tuturor celor care detin un website.
Iata cum va arata interfata noului instrument.     

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016