Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter se promoveaza acum si la TV

Tags: twitter, reclame tv, campanie tv, spot publicitar, tweet-uri, hashtag, nascar

Twitter s-a hotarat sa se promoveze nu doar online, ci si la televizor. Astfel, in urma cu cateva zile, compania a difuzat primele reclame televizate pentru promovarea retelei de socializare, chiar in timpul cursei NASCAR.
Cele sapte clipuri nu dureaza mai mult de 15 secunde fiecare si ii indeamna pe privitori sa acceseze twitter.com/#nascar, unde vor putea urmari tweet-uri si materiale referitoare la curse.
 
Comentatorii sustin ca aceasta campanie are scopul de a le arata celor neinitiati cum functioneaza hashtag-urile pe Twitter si sa ii incurajeze sa acceseze site-ul nu doar pentru vizualizarea unui sir de tweet-uri si link-uri interesante.
 
Fiecare spot evidentiaza o modalitate diferita prin care utilizatorii pot folosi Twitter pentru a urmari diverse evenimente. Twitter nu a precizat care este motivatia din spatele acestei campanii televizate.
 
 





Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016