Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter se vrea si mai popular si planuieste sa-si faca publicitate

Tags: twitter, publicitate, campanie publicitara, consumatori, socializare

Twitter pune la cale sa castige si mai multa notorietate si, pentru asta, mege pe mana invataturilor lui Steve Jobs: va apela la fostul vicepresedinte al departamentului de global marketing de la Apple, Allison Johnson, pentru a marketa platforma consumatorilor, relateaza Advertising Age.
Twitter a refuzat sa comenteze, dar doua persoane familiae cu proiectul au declarat ca, pe tacute, compania analizeaza planuri de lansa o campanie de publicitate sub indrumarea lui Johnson si a companiei pe care acesta a fondat-o anul trecut.
 
In plus, discutiile privind promovarea Twitter prin publicitate clasica s-au intensificat, coicidenta sau nu, odata cu numirea unui nou sef la departamentul de marketing.

Twitter nu are mai mult de cinci ani, dar a dobandit maturitatea necesaa pentru a se gandi ca, desi are o mare notorietate, nu toti consumatorii inteleg utilitatea serviciilor oferite. Compania trebuie sa mediteze si la uzura fanilor. Asa ca niciun canal nu este trecut cu vederea, de la televiziune la print.

Twitter a flirtat deja cu lansarea unor spoturi virale, cum ar fi "Cutremurul", care sugereaza ca orice informatie poate ajunge oriunde mai repede decat o unda seismica.

Sugestii de sloganuri pentru Twitter?
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016