Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima dorinta, pretext de lansare a unei noi retele de socializare

Tags: retea de socializare, my last wish, moarte, ultima drinta, prieteni, suflet pereche

Pentru a te lanseza acum pe piata retelelor de socializare iti trebuie mult curaj, mai ales ca locurile din fata par deja ocupate pe o lunga perioada de timp. Si totusi incercari se fac: vezi "My last wish" (Ultima mea dorinta, n.r.) care ii incurajeaza pe utilizatori sa isi posteze ultimele dorinte pe "Wish Wall" si apoi sa se imprieteneasca cu altii cu dorinte similare, informeaza Mashable.com.
"Am crezut in posibilitatea ca doua persoane din lumea asta sa impartaseasca aceleasi sperante, visuri si dorinte", a declarat pentru Mashable.com Kirtan Thaker, cofondator al White Lotus Corporation, grupul care a dezvoltat aplicatia. "Am fost increzator in faptul ca, in momentul in care o astfel de aplicatie devine realitate, oamenii vor iubi conceptul si vor avea sansa sa-si faca prieteni noi cu care sa aiba chiar si un singur lucru in comun: ultima dorinta", a adaugat acesta.



Langa dorintele puse pe wall apare o iconita in forma de palma care te lasa sa dai “aLike” (un joc de cuvinte: Like de la Facebook cu A in fata inseamna "asemanator"), sa partajezi sau sa “bati palma” cu persoana fata de care vrei sa-ti exprimi sprijinul sau cu care vrei sa te imprietenesti.

Este un pic morbida, trebuie sa recunoastem, si neobisnuita, dar reteaua nu duce lipsa de fani. Dorintele postate variaza de la calatorii in jurul lumii, la scrierea unei carti. Thaker spune ca scopul ultim al acestei aplicatii este de a-i ajuta pe oameni sa-si gaseasca prietenii cu dorinte similare sau chiar sa-si identifice sufletul pereche.

Utilizatorii pot atasa si adresa lor de e-mail sau numarul de telefon, pentru ca cei care sunt pe "aceeasi lungime de unda" sa ii poata contacta direct. Te imprietenesti cu cu cineva direct, cand le verifici profilul, fiind mereu notificat in privinta update-urilor dorintelor.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016