Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Umor interactiv: Tic Tac a lansat primul spectacol de improvizatie transmis live pe Facebook

Tags: tic tac, facebook, fresh comedy nights, spectacol improvizatie, improvisneyland

Prospetime si umor. Aceastea sunt ingedientele celei mai recente campanii implementate de Tic Tac prin care brandul si-a propus sa ofere fanilor pastile de umor inteligent. „Fresh Comedy Nights” aduce in scena spectacole de improvizatie sustinute de trupa Improvisneyland, care vor fi transmise live pe Facebook.
Conceput de agentia HyperActive, „Fresh Comedy Nights” este proiect interactiv ce continua practic seria de show-uri din platforma Fresh Comedy, lansata anul trecut. De data aceasta insa, Tic Tac ii invita pe toti cei care apreciaza umorul inteligent sa contribuie la realizarea momentelor speciale pentru Fresh Comedy Nights.

In fiecare saptamana, fanii de pe Facebook pot posta diferite teme si subiecte pe baza carora trupa Improvisneyland sa creeze live scene de improvizatie. Fiecare show este transpus intr-o serie de filme care sunt ulterior incarcate pe website si pe pagina de Facebook. O data pe luna spectacolul poate fi urmarit live pe Facebook. De asemenea, fanii sunt invitati sa participe la show-ul din True Club si sa savureze “Fresh Comedy”, un cocktail special si mentolat.



„Fresh Comedy Nights a fost gandit ca un proiect foarte in spiritul brandului Tic Tac: discret, dar mereu aproape de consumator. Locatia de desfasurare a show-urilor, trupa aleasa, social activismul pe Facebook intre clasic si original, toate confirma ceea ce intuiam cand am lansat proiectul: prospetimea chiar sta in doua cuvinte!", spune Adriana Seserman (Brand Manager, Tic Tac).

Campania a demarat in luna februarie si se va incheia in luna august.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016