Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde-si cauta oamenii frumosi sufletul pereche

Tags: site de matrimoniale, oameni frumosi, cuplu, site

Taylor G., un model de 19 ani, era nemultumita de piata online a ofertelor de dating, scrie Business Insider. Mai precis, era frustrata de tipul de oameni peste care dadea in aceste locuri, negasind printre ei ceea ce o caracteriza pe ea, si anume frumusetea.
Norocul a lovit-o atunci cand s-a gandit sa caute pe Google "matrimoniale pentru oameni frumosi". Asa a dat peste BeautifulPeople.com, care, conform Wikipedia, are peste cinci milioane de membri in lumea larga si aplicatii in peste 12 limbi.site-ul ofera, in premiera, si optiunea traducerii in limbajul Braille.

Revenind insa la Taylor G., aceasta este incantata de comunitatea nou descoperita a persoanelor care se considera extrem de atractive (politica acestei retele de socializare impune ca utilizatorii sa se voteze intre ei in functie de cat de atractivi se considera, sic!).

Desi nu si-a gasit pereche si nici nu a iesit la vreo intalnire cu cineva, Taylor e fericita ca si-a facut multi prieteni noi, in special din lumea modei, din care ea insasi face parte.

Conform declaratilor membrilor, acest site ii ajuta sa intalneasca persoane alaturi de care sa evite situatii neplacute in relatiile obisnuite, cum ar fi gelozia exagerata. Iar premiza de baza, aceea ca toti sunt frumosi, face ca toate demersurile sa fie mult mai line.

Potrivit paginii de start a site-ului, aici se gasesc cele mai atractive persoane din lume. Peste 700 de cupluri care s-au format, dupa ce s-au cunoscut pe aceasta retea de socializare, s-au casatorit, potrivit paginii oficiale.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 22-Mar-2012 21:02:12
Ce inseamna de fapt ,, persoana atractiva '' ?

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016