Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uratometrul, aplicatia care-ti da note frumusetii. Angelina Jolie a luat un 2, iar Brad Pitt un 8

Tags: uratometru, ugly meter, iphone, angelina jolie, brad pitt, frumusete

Este vorba despre o aplicatie pe iPhone, care iti analizeaza fotografia si apoi iti spune cat esti de urat, pe o scara de la 1 la 10. Ea a ajuns in topul preferintelor utilizatorilor, mai ales ca isi insoteste concluziile de remarci istete. De exemplu, lui Cheryl Cole, una dintre cele mai frumoase cantarete din lume, i-a spus ca e atat de urata, incat trebuie sa mearga la veterinar.
Aplicatia, Ugly Meter este de vanzare in App Store si foloseste o grila care il ajuta pe utilizator sa alinieze fotografia pentru cele mai bune rezultate, dupa care afiseaza pe ecran concluzii caustice, atunci cand e cazul, bineinteles. “Esti atat de urat, incat ai putea sa faci sa planga chiar si un ochi de sticla”.
 
Numai ca nimeni nu-si doreste sa ia nota 10, din moment ce 1 este cel mai bun scor.
 
Cei care au dezvoltat aplicatia spun ca s-a dovedit a fi un succes de piata din prima zi. In numai cateva zile a adus un profit de jumatate de million de dolari.
 
Aplicatia a analizat fotografia Angelinei Jolie si i-a acordat nota 2, afisand mesajul: “Esti atat de fierbinte, incat ai face chiar si soarele gelos”.



Insa, Brad Pitt partenerul ei, a primit nota 8. “Ai putea sa locuiesti intr-o casa bantuita si sa primesti si bani pentru asta”, a fost mesajul afisat pentru el.


 
Stiti care sunt sloganele cu care aplicatia a castigat inimile utilizatorilor: "Ai cunoscut recent pe cineva? Scaneaza-i chipul sa vezi cat e de urat" si "Cand prietenii nu-ti spun adevarul, Ugly Meter o va face".
 
Eugene Overline, unul dintre creatorii aplicatiei, spune ca este doar un joc ce nu trebuie luat in serios. Nu toata lumea este insa de acord de el. Mamele, in special, sunt de parere ca este periculos pentru stima de sine a copiilor.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

adavadean 20-Mai-2012 11:45:35
imi place foarte mult deaia o vreau

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016