Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vesti bune pentru Google+: Traficul este in crestere

Tags: google plus, trafic google plus, social media, numar utilizatori

N-o fi avand cei 800 de milioane de utilizatori ai Facebook, dar, pentru o platforma sociala nascuta in urma cu doar o jumatate de an, Google+ nu duce lipsa de fani si nici de trafic. Ba chiar dimpotriva.
Cele mai recente date privind Google  arata faptul ca aceasta devine din ce in ce mai aglomerata. Potrivit Chitika Insights, o companie de analiza online, platforma celor de la Google a intregistrat o crestere semnificativa de trafic incepand din septembrie, cand site-ul a devenit accesibil tuturor, si pana in luna noiembrie a anului trecut. Mai exact, vorbim de o crestere cumulata de 118%. Cea mai aglomerata perioada a fost cea din septembrie-octombrie, cand traficul pe Google+ a crescut cu 55%.
Desi exista si rapoarte care sugereaza ca interesul publicului pentru aceasta platforma de socializare este in scadere, cele mai multe date vorbesc despre o ascensiune atat la nivel de popularitate, cat si ca trafic si numar de utilizatori.
De exemplu, Paul Allen, fondatorul Ancestry.com – o comunitate online care isi propune sa realizeze arborele genealogic al utilizatorilor – estimeaza ca Google+ are deja peste 62 de milioane de fani si ca, in fiecare zi, mai adauga acestui numar inca 635.000 utilizatori. De asemenea, acesta este de parere ca site-ul de socializare va avea cel putin 400 de milioane de utilizatori la sfarsitul lui 2012, adica jumatate din numarul actual al fanilor Facebook.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016