Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vodafone a lansat primul concurs pe Instagram din Romania

Tags: vodafone, instagram, webstock, concurs fotografie

Desi nu se bucura de cea mai mare popularitate printre utilizatorii de internet din Romania, reteaua de photo-sharing Instagram este mediul ideal pentru cei indragostiti de fotografie, drept pentru care se face ca Vodafone a pus la cale o competitie specifica ocazionata de evenimentul Webstock 2012.
In perioada 13 septembrie – 18 septembrie 2012, Vodafone impreuna cu Evensys organizeaza un concurs de fotografie pe Instagram cu tema #Impreuna. Initiativa se adreseaza posesorilor de smartphones care folosesc aplicatia de photo sharing Instagram.
 
Concursul “#Impreuna” isi propune sa  prezinte in lumea Instagram ideea de comunitate, o comunitate care incepe atunci cand putini isi dau seama ca sunt multi, cand isi dau seama ca ei impartasesc aceleasi ganduri, valori, pasiuni.

 

Pentru a intra in concurs, cei interesati trebuie sa realizeze o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna si sa o posteze apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere si hashtag-ul #Impreuna. Apoi, link-ul catre poza trebuie trimis pe e-mail, la office@evensys.ro, alaturi de datele de contact ale concurentului.
 
In competitie pot fi inscrise maximum 3 fotografii realizate de aceeasi persoana. Un juriu format din cunoscuti bloggeri utilizatori de Instagram va alege 20 de fotografii, care vor face parte din “Colectia Impreuna”. Cele 20 de imagini vor fi imprimate pe tricourile care vor fi oferite participantilor la  Webstock 2012. Totodata, vor fi tiparite intr-un ghid de blogging, ce va fi distribuit la acelasi eveniment si, nu in ultimul rand, fotografiile vor beneficia de o expozitie in cadrul Vodafone Experience Store. Totodata, una din cele 20 de fotografii va primi un “premiu surpriza” din partea Vodafone Romania.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016