Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zoosk vrea sa revolutioneze dating-ul online

Tags: zoosk, retele de socializare, dating online

Ati incercat vreodata sa va gasiti jumatatea pe internet? Care credeti ca sunt sansele ca persoana potrivita sa se afle in spatele unui profil online? Site-ul de dating online Zoosk vrea sa ne schimbe parerea despre astfel de site-uri, oferindu-le membrilor sai nenumarate motive sa ramana online chiar si dupa ce si-au gasit perechea.
Zoosk nu este nicidecum un site nou, fiind creat in 2007. Acesta se bucura deja de un real succes, ajungand in prezent la aproximativ 15 milioane de utilizatori activi lunar, iar reprezentantii companiei sustin ca veniturile din vanzari au depasit 90 de milioane de dolari in 2011.
 
Acesta arata deja diferit fata de celelalte site-uri de dating online, integrand o multime de retele de socializare si chiar functionand asemenea unei astfel de retele. Incepand de luna viitoare insa, Zoosk va primi si mai multe functii noi, care il vor diferentia definitiv de celelalte site-uri similare.
 
De pilda, atunci cand un membru Zoosk isi va gasi un iubit sau o iubita, acesta va putea sa isi modifice statusul relatiei, iar atunci cand va deveni din nou singur, statusul i se va schimba si va putea primi din nou recomandari.


 

Va exista si o rubrica de sfaturi utile in relatie, care vor putea fi preluate din surse externe sau generate de catre utilizator. De asemenea, site-ul va colabora mult mai strans cu retelele de socializare. Spre exemplu, daca postezi o poza cu tine si partenerul tau pe Facebook, Zoosk o va prelua si o va distribui la randul sau. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care postezi o poza pe Zoosk – aceasta va fi preluata de Facebook.
 
Zoosk iti va reaminti toate datele importante, precum zilele de nastere, aniversarile, sau evenimentele speciale la care urmeaza sa participi cu partenerul. Site-ul doreste in fond sa imbunatateasca relatiile de cuplu si sa fie "un filtru romantic pentru toate retelele de socializare". Ce parere aveti, ati incerca un astfel de site de dating online?
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

mac 28-Dec-2013 17:16:30
toate tipurile de produse

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016