Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zuckerberg e in mare forma: Schimba iar Timeline-ul

Tags: zuckerberg, timeline, interfata, cronologie facebook

Si-au atras nemultumirea aproape generala cand au impus noua interfata, Timeline sau Cronologia in romaneste, promovand-o ca "filmul vietii". Acum incearca iar marea cu degetul: baietii de la Facebook vor muta o parte dintre informatii mutate pe poza de coperta, informeaza gizmodo.com. Numele, locul de munca, educatia sau orasul in care stam se vor suprapune peste fotografia de prim-plan a contului.
Textul cu datele personale va avea culoarea alba, pentru a se evidentia peste o fotografie de profil a utilizatorului mai intunecata. Casetele in care erau afisati prietenii nostri si cele mai noi fotografii apar acum intr-un dreptunghi, iar ceea ce scriem in pagina profilului primeste mai multa atentie.




 
O alta noutate consta in aparitia butonului ''Summary'', care, odata accesat, prezinta o lista cu evenimentele importante din viata utilizatorului, din momentul in care si-a creat contul de Facebook. De asemenea, sectiunea ''Likes'' a fost inlocuita cu una numita ''Favorites'', care, alaturi de sectiunile ''Friends'', ''Photos'' si ''Map'', ocupa acum un spatiu mai mic, chiar sub fotografia de profil.

Facebook nu a confirmat inca daca aceasta forma a interfetei va deveni standard, pe viitor.
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016