Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zuckerberg este cel mai iubit....

Tags: management, zuckerberg, cel mai iubit ceo, facebook

Fondatorul Facebook ea fost votat cel mai popular CEO in SUA, 99% dintre angajatii sai spunand ca-l plac pe seful cu hanorac. Clasamentul realizat de Glassdoor arata ca Zuckerberg a crescut cu 14 procente fata de anul trecut, cand a avut o rata de simpatie de doar 85%, crestere care s-ar putea datora si faptului ca, la realizarea sondajului, Facebook nu se listase inca la bursa. Sau poate Zuckerberg i-a concediat pe toti cei care nu-l placeau.
Cofondatorul si CEO-ul Glassdoor spune, intr-o declaratie de presa, ca „directorii executivi au cel mai mare succes in castigarea aprobarii angajatilor atunci cand afiseaza o viziune clara a obiectivelor companiei si a modului in care pot ajunge acolo”. 
 
Lista celor mai iubiti sefi este dominata de executivi din domeniile IT, consuldanta si financiar. Din 50 de "directori iubiti", singura femeie este Sharen Turney, CEO la Victoria's Secret, pe locul 42.
 
Zuckerberg este urmat in top de co-directorii producatorului german de software SAP, Bill McDermott si Jim Hagemann Snabe. Pe locul al treilea se gaseste Dominic Barton de la McKinsey and Co., urmat de Jim Turley, CEO-ul Ernst & Young.
 
Paul Jacobs, directorul general al Qualcomm, devenit cel mai mare producator de microprocesoare din lume odata cu explozia smartphone-urilor si tabletelor, este pe locul 8. Pe pozitia a 11-a se gaseste cofondatorul Google Larry Page. Tot in domeniul IT, angajatii Nvidia sunt atasati de CEO-ul Jen Hsun.
 
Revenind la Zuckerberg, rezultatul este oarecum surprinzator, caci imaginea sa este antisocial, rece, calculata si, de ce sa nu recunoastem, lipsita de farmec. Dar este si cel mai bogat american sub 30 de ani. Acum este si cel mai iubit CEO, caci, la varsta de 28 de ani a primit aprobarea entuziasta a 99% dintre cei aproape 400 de angajati care au participat la sondaj.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016