Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple iti cumpara iPhone-ul

Tags: apple, reuse and recycle, program apple

Evolutia tehnologica are un asemenea ritm incat ceea ce ieri era nou, astazi este deja vechi. Se intampla mai ales in cazul telefoanelor mobile, unde concurenta acerba naste noi si noi modele. Este si cazul Apple care se pregateste sa lanseze noul iPhone 5. Iar unul dintre semnele care anunta acest lucru este faptul ca gigantul tech este dispus sa cumpere de la clienti telefoanele vechi.
Compania a adaugat iPhone 4S – ultimul sau model de smartphone – pe lista celor prinse in sistemul „Reuse&Recycle”, un program de schimb online care presupune ca orice posesor de iPhone isi poate vinde inapoi telefonul companiei producatoare in schimbul unei sume de bani acordata sub forma unui voucher cadou.

Pe site-ul companiei exista o sectiune dedicata programului unde cei interesati trebuie sa introduca cateva date despre telefonul pe care il ofera spre vanzare (model, culoare, capacitate de stocare, stare de functionare) pentru ca sistemul sa calculeze care este valoarea sa de achizitie.

De exemplu, pentru un iPhone 4S cu o capacitate de stocare de 16GB si intr-o stare buna de functionare, Apple ofera 235 dolari, iar pentru un iPhone 4 de 32 GB ofera 200 dolari. Suma insa nu va fi achitata cash, ci sub forma unui card cadou ce poate fi utilizat in magazinele Apple pentru achizitia altor produse.  Un alt avantaj este si acela ca toate costurile de transport pentru trimiterea coletului sunt suportate de catre companie.



Acest program al Apple este menit sa incurajeze achizitia de noi gadget-uri.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016