Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce a facut un candidat american pentru a fi remarcat de alegatori

Tags: voteforeddie.com, candidat, campanie electorala, domeniu web, schimbare nume

Stim cu totii ca in campania electorala avem parte de multe surprize din partea candidatilor. Insa un candidat pentru Congresul american din partea statului Florida a facut un lucru cat se poate de neobisnuit pentru a iesi in evidenta: si-a schimbat legal numele in VoteforEddie.com.
Eddie Gonzalez nu isi doreste neaparat sa-i retinem numele real, ci mai degraba numele domeniului sau web. Acesta si-a modificat in mod legal numele pentru ca, la alegerile din luna noiembrie, pe buletinul de vot sa apara chiar asa: VoteforEddie.com.
 
Decizia de schimbare a numelui a fost luata dupa ce Eddie a aflat ca nu ii este permis sa foloseasca porecle in campania electorala. Asadar, candidatul independent la Camera Reprezentantilor, se prezinta chiar asa: "Eu sunt Vote for Eddie.com" (Eu sunt Voteaza pentru Eddie.com).


 
Un mod cu adevarat inedit si de-a dreptul curajos de a atrage atentia alegatorilor, nu-i asa? Iata cum isi explica Eddie Gonzalez decizia de schimbare a numelui: "Avand in vedere ca nu sunt protejatul sau preferatul nici unuia dintre cele doua partide politice, a trebuit sa gasesc o alta modalitate de a-mi transmite mesajul".
 
Curajosul candidat in varsta de 32 de ani declara ca reprezinta "clasa muncitoare" si ca este fiul unor imigranti din Cuba. Clipul sau electoral se incheie asa: "Sunt VoteforEddie.com si aprob acest mesaj".
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016