Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IKEA aduce teatrul in magazin

Tags: ikea, teatru, magazin ikea, promovare, catalog ikea 2013

Pentru promovarea noului sau catalog, IKEA a deschis usa teatrului organizand scenete chiar in magazin. Ideea ii apartine agentiei The Practice si este menita sa puna in lumina structura inedita a catalogului IKEA 2013.
Noua editie a catalogului vine cu multe noutati, produse si solutii ispirate, structura sa fiind astfel modificata incat propunerile sa se aplice fiecarei persoane care detine o locuinta, indiferent de dimensiune sau caracteristicile ei.

Reorganizarea catalogului are la baza activitati casnice precum: "Gasesti usor!", "Somn usor!", "Nu uita de tine!", "Gateste cu placere!", "Pofta buna!", "Spor la treaba!", "Lasa grijiile deoparte!", iar fiecare categorie din catalog a fost reprezentata de cate o sceneta de teatru jucata chiar in magazin.
 


Pe rand, in mai multe camere amenajate ca dormitoare, camere de zi sau bucatarii, un cuplu de tineri a interpretat scenetele. 



Totul s-a petrecut in magazinul IKEA din Bucuresti, in perioada 8-9 septembrie 2012. Scenetele vor fi insa repetate si in weekend-ul 15-16 septembrie, intre orele 13.00 si 17.00.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016