Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La vremuri noi, concepte noi: McDonald's a deschis un altfel de restaurant in Romania

Tags: mcdonald's, mcdonald's romania, piata romana, modernizare restaurant, design, arta urbana, fast food

Vreme de cateva decenii bune si-a pastrat infatisarea aproape neatinsa, ca parte a unei strategii de expansiune a brandului. Dupa ce a cucerit lumea toata si a adunat ceva concurenta, McDonalds a inceput rebrandingul, care rebranding continua si astazi.
Miscarea de redesing a inceput prin 2007, in Europa, ca forma de adaptare la o piata altfel, iar acum, iata, procesul continua inclusiv in Romania, unde lantul fast-food a introdus arta urbana intr-unul dintre restaurantele sale.  

Dupa 16 ani si peste 20 milioane de clienti serviti, restaurantul McDonald’s din Piata Romana a imbracat o forma noua, adaptata ca functionalitate si design tendintelor moderne ale tinerilor care i-au calcat mereu pragul.



Conceptul inedit, aplicat restaurantului din Piața Romana  se numeste LIM Extreme fiind menit sa reflecta valorile companiei si creeze totodata un mediu captivant. Conceptul transpune practic realitatea aflata dincolo de usa unui restaurant McDonald’s – spiritul urban, aglomeratia strazilor, mixurile multi-culturale – pentru a le reuni intr-un spatiu modern. Restaurantul, descris de companie ca fiind “cel mai inovativ”  din retea, va avea parte de o deschidere cu street dance si alte forme de arta urbana.



„Programul de modernizare al restaurantelor McDonald’s este continuu, fiind un proces esential in relatia de comunicare dintre noi si consumatori. Decorurile aplicate sunt atent realizate, fiecare concept fiind analizat in cel mai mic detaliu, pentru a reprezenta cel mai bine personalitatea consumatorilor nostri.”, spune Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.



Redeschiderea oficiala a avut loc in cadrul unei binecunoscute emisiuni de divertisment, si avandu-i ca protagonosti pe Razvan Simion si Dani Otil. Mai mult, in ziua inaugurarii, artisti graffiti, bikeri si tineri pasionati de streetdance au dat viata decorului neconventional, inspirat din arta urbana.


Programul de remodelare a restaurantelor din Romania a inceput in anul 2008, odata cu inaugurarea restaurantului din Barbu Vacarescu. In prezent, dintre cele 64 de restaurante din tara, exista 20 de spatii realizate de Studioul de Design European McDonald’s din Franta.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016