Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonald's Romania ne face pofta de bine

Tags: mcdonald's, campanie csr, donatie mcdonald's, bigmac, mi-e pofta sa fac bine

Componenta de CSR este un atribut aproape obligatoriu al companiilor si brandurilor mari, insa cand obligatia se impleteste cu placerea de a veni in sprijinul unor copii iese o campanie cu suflet.
McDonald’s Romania deruleaza in perioada 19-25 noiembrie 2012 campania nationala „Mi-e pofta sa fac bine”, ce isi propune sa stranga fondurile necesare pentru a dota Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti cu un computer tomograf nou.
 
Astfel, compania doneaza 1 Leu din valoarea fiecarui Big Mac sau McChiken cumparat (sandvis sau meniu) catre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald pentru imbunatatirea serviciilor de diagnostic si tratament din Spitalul Grigore Alexandrescu.



Cu ajutorul tomografiei computerizate, examinarea medicala a copiilor va fi precisa si detaliata.

„Sunt mandru sa fiu parte din familia McDonald’s si ma bucur ca am alaturi o echipa care imi demonstreaza, zilnic, ca prin fiecare gest facut, mare sau mic, poti aduce bucurie celor din jur. Impreuna ne dedicam, in fiecare an, proiectelor care salveaza vieti si continuam sa aducem speranta familiilor aflate in dificultate. Sloganul „Mi-e pofta sa fac bine!” defineste intocmai dinamismul si implicarea noastra”, spune Daniel Boaje (Director General McDonald’s Romania).

Campania „Mi-e pofta sa fac bine” imbraca forma unui proiect care se va derula pe parcursul a 12 luni.

Nu este pentru prima data cand McDonald’s isi canalizeaza eforturile catre indeplinirea unor obiective sociale. In 2011, tot prin intermediul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald, compania a strans fondurile necesare pentru infiintarea unei sectii de oncologie-hematologie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic Judetean Mures si pentru instalarea unui lift modern in cadrul sectiei de hematologie din spitalul Louis Turcanu din Timisoara.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016