Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonald's va vinde cafea ambalata

Tags: cafea, mcdonald's, mccafe, cafea ambalata

Cel mai mare lant fast-food din lume vrea sa calce pe urmele Dunkin'Donuts si sa vanda cafea ambalata sub propriul brand. Asta dupa ce a reusit sa-si fidelizeze clientii cu ajutorul cafelei vandute in restaurantele sale, informeaza Wall Street Journal.
In urma cu cinci ani, McDonald’s a introdus celebrul meniu McCafe ce contine fel de fel de bauturi pe baza de cafea, de la banala cafea cu lapte pana la frappe-uri. Timpul a demonstrat ca meniul cu bauturi a mers de multe ori mult mai bine decat cel cu mancare. Ba mai mult, cafeaua a fost motivul care i-a determinat pe multi clienti sa vina mai des in restaurantele McDonald’s, iar toate acestea au determinat si decizia companiei de a vinde cafea ambalata.
 
Totusi, cafeaua ambalata nu va fi disponibila in intreaga retea McDonald’si nici macar in SUA. Conducerea companiei vizeaza deocamdata piata canadiana, acolo unde un pachet de cafea McCafe de 340 grame va costa 6.99 dolari canadieni. Produsul va fi lansat pe 8 noiembrie.
 
Se pare insa ca gigantul fast-food are in vedere pe viitor si comercializarea unor pliculete de cafea destinate masinilor speciale, precum Keurig.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016