Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mic sa fii, noroc sa ai: Fetita de 5 ani care testeaza jucarii pentru Tomy

Tags: job, fetita, tomy, jucarii

O fetita ce abia a implinit varsta de scoala a pus mana pe o slujba care i-a facut pe toti prietenii ei sa moara de invidie: testarea jucariilor companiei Tomy, scrie dailymail.co.uk.
Jessica Rosbrook, in varsta de cinci ani, testeaza ultimele jucarii produse, inainte ca acestea sa ajunga pe rafturile magazinelor. Slujba ei consta in a se juca ore buna cu ultimeele jocuri, gadgeturi si papusele si apoi sa le acorde note.

Fetita de cinci ani din Kent primeste, anual, prin curier, mai multe produse ale firmei de jucarii. Jessica a reusit sa acumuleze o colectie consistenta, caci poate pastra mare parte din jucariile pe care le testeaza.

De asemenea, copila este invitata la sediul companiei pentru a incerca jucarii sub atenta supraveghere a oficialilor de la Tomy.

"La inceput, ii placea ca primeste lucruri noi cu care sa se joace, dar acum isi da seama ca parerea ei triaza jucariile care vor ajunge in magazine", spune mama Jessicai. 
 
Joanne Gray, sefa departamentului de marketing de la Tomy spune ca feedback-ul fetitei este crucial, caci "este vital sa obtii parerea consumatorului in diverse etape ale productiei. Numai asa ne putem asigura ca ce punem pe rafturi implineste toate asteptarile".

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016